Afbeelding van Vijftig tinten donkerder

Vijftig tinten donkerder

Nederlandse vertaling van het tweede deel van de trilogie van E.L. James
Auteur: E.L. James

Tweede deel van de trilogie van E.L. James.

In Vijftig tinten donkerder wordt Anastasia Steele afgeschrikt door Christian Greys duistere geheimen en verbreekt ze haar relatie met de gekwelde miljardair.
Ze start een nieuw leven en begint een carrière bij een uitgeverij in Seattle, maar haar constante verlangen naar Grey blijft haar gedachten domineren. Wanneer hij haar een nieuw voorstel doet kan ze hem dan ook niet weerstaan. Al snel komt Anastasia meer te weten over het hartverscheurende verleden van de beschadigde en veeleisende Christian dan ze ooit voor mogelijk had gehouden, en wordt ze geconfronteerd met de vrouwen uit zijn verleden.
Terwijl Grey worstelt met zijn demonen, moet Ana de belangrijkste beslissing van haar leven maken.

Vijftig tinten donkerder is een uitgave van Uitgeverij Prometheus en Textcase, Utrecht (2012). Het is een vertaling van de oorspronkelijk Engelstalige uitgave uit 2011 uitgegeven door Fifty Shades Ltd - paperback - 552 pagina's

Boek
ISBN: 9789044621853
Oude prijs: €14,00
Prijs: €5,00
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Winkelmandje
U heeft geen artikelen in uw winkelmandje.