• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Gezien de strenge Europese privacywetgeving (GDPR) - onhaalbaar voor vrijwilligersinitiatieven als het onze - wordt deze shop binnenkort opgeheven. Voor mensen die een boek wensen aan te kopen, linken we door naar bol.com. Voor gratis downloads stuur je ons gewoon een e-mail met uw verzoek. U hoeft zich daarvoor niet meer op onze website te registreren en wij houden dus ook geen enkel persoonsgegeven van u bij.

Nadat de shop stopgezet zal worden stuurt u uw bestel- of downloadvraag naar: stichtinginfobdsm @ gmail.com

Stichting Info BDSM wenst alle bezoekers een aangenaam en nuttig "verblijf" op onze website ! We hopen, samen met jullie, de vooroordelen die er over BDSM bestaan verder op te helderen.


Op dit moment bieden we volgende downloads aan:

1. de e-boeken "Ik wil je beheersen!" (ook in papieren versie verkrijgbaar) en "BDSM, ik beheers je!", beiden voor mensen die meer willen lezen over of en hoe ze met hun behoeften kunnen omgaan. "Hoe vind ik een Dominant die bij mij past?" is een handleiding voor vrouwen die daadwerkelijk een Dominant zoeken (man of vrouw). Dit e-boek behandelt stapsgewijs de mogelijke succesfactoren.

2. de onderzoeksresultaten van 5 wetenschappelijke onderzoeken naar de psychologische karakteristieken, praktijk en beleving van BDSM-beoefenaars; je vindt ze hier. De downloads zijn gratis, maar beperkt tot 1 exemplaar per klant.

3. de 7 eerste boeken uit de e-reeks "Seks, Genot & Grenzen": "Fisten of vuistneuken", "Deepthroaten of keelneuken", "Squirten of spuitend klaarkomen", "Bondage. Hoe hou je bondage heerlijk en veilig?", "Vrouwelijk orgasme en -regulering" en "Mannelijk orgasme en -regulering". Daar is recent een nieuwe titel aan toegevoegd: "Orale seks en bevrediging".

Deze serie boeken geeft wetenschappelijke informatie gecombineerd met veel ervaringsverhalen van tientallen mensen. Aanraders voor mensen die graag experimenteren. Deze gratis boeken (maximaal 1 ex. per klant) kunnen ook interessant zijn voor niet-BDSM'ers. Je vindt er hier alles over.

Naast dit aanbod, vind je ook een aantal boeken van derden, meestal fictie, verhalen, previews, blogs en natuurlijk heel veel informatieve artikels.

Wanneer je iets wenst aan te kopen, lopen de betalingen via PayPal en daarvoor heb je een geldige creditcard nodig. 

Heb je geen creditcard of wens je niet via PayPal te betalen, dan kan je het aankoopbedrag ook overschrijven op volgend IBAN-rekeningnummer:

BE83 9731 3970 7215 - BIC-code: ARSPBE22 - ten name van TRISKELEON BVBA - met vermelding van: (de titel van de publikatie of je e-mail-adres)

Volg ons op Twitter: @infoBDSM