• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

De wens

Via Whatsapp is je verteld wat je moet doen.

Je komt de hotelkamer binnen en ziet al wat spullen op het bed liggen. Je kleed je uit tot je alleen je sexy slip aan hebt. Je pakt de blinddoek en doet hem om. Vervolgens ga je op bed liggen en wacht af.

Heel langzaam hoor je de deur van de badkamer open gaan. Je ruikt haar parfum en voelt je lichaam reageren, maar je weet dat je geen woord mag zeggen. Ineens voel je dat ze je armen pakt, je handen bij elkaar doet en de sjaal, die je al had zien liggen, om je polsen doet.
Heel zachtjes voel je haar hand over je buik gaan richting je mond. Je voelt haar vinger over je lippen gaan en wilt wat zeggen. Je doet het niet want je weet wat de gevolgen zijn.

Haar hand gaat weer richting je buik en je hoopt dat ze lager gaat. Dan is ze ineens weg. Je baalt! Maar als je goed luistert hoor je dat ze wat uitdoet. Dan voel je het matras inzakken en voel je haar hand weer. Haar hand die zachtjes over je buik gaat richting je tepel, rondjes draait rond je tepel en ineens voel je een best prettige pijn die gelijk weer wegtrekt. Meteen daarna voel je het zelfde aan je andere tepel. Je kreunt zachtjes.

Haar hand gaat weer langzaam naar je buik, zakt heel rustig richting de rand van je slip (je weet wel die sexy). Je wilt wat zeggen maar...
Haar andere hand komt erbij en zachtjes vraagt ze of je je billen op wilt tillen. Je voelt dat ze je onderbroek naar beneden trekt, een klein stukje maar. Dan vraagt ze of je weer wil gaan liggen. Heel langzaam trekt ze je slip uit.

Dan gaat ze weer van het bed af. Je hoort een fles open gaan. Je wacht met spanning af ... ineens voel je wat warms op je buik en ruikt gelijk een aangename geur. Heel langzaam smeert ze het uit over je buik richting je tepels. Ze gaat met haar handen weer naar beneden en gaat rakelings langs je opwinding richting je rechterbeen.
Weer hoor je de fles open gaan en voel je haar handen op je rechterbeen. Vrij snel voel je 1 hand op je linkerbeen die langzaam naar je kuit gaat en weer terug. Je hebt het niet meer en ademt zwaar. Je wilt zo graag dat ze je opwinding hard vastpakt, maar je weet dat je niks mag zeggen.

En ineens heeft ze je opwinding te pakken en trekt je langzaam af. Je wilt o zo graag gelijk klaarkomen want de spanning is enorm, maar ze heeft je geleerd dat je je in moet houden. Ze pakt zachtjes je ballen vast en streelt ze. Wat een hel veroorzaakt ze bij je! 

Heel langzaam gaat haar vinger naar achteren. Je wilt meer, je wilt schreeuwen dat ze verder naar achteren moet gaan, maar je doet het niet.
Ineens is haar hand weg, je hoort haar rommelen, voelt haar handen op je buik richting je tepels gaan. Voordat je het weet voel je even een scherpe pijn aan je tepel ... je ademt in en voelt gelijk op je andere tepel pijn. Dan heb je door dat ze op beide een tepelklem gezet heeft.
Ze laat je even op adem komen en pakt dan met een hand je ballen stevig beet.
Je voelt jezelf weg glijden in een soort prettige roes.

Ze blijft je ballen stevig beet houden en tegelijk zet ze de tepelklemmen iets strakker. Voordat je er erg in hebt voel je ook even een scherpe pijn rond je ballen ... je voelt er iets straks omheen. Je zakt nog verder je roes in, je hebt het gevoel alsof je zweeft. Praten lukt je echt niet meer, ook al wil je nog steeds vragen of je mag komen. Je laat het maar zo en geniet.

Bij je tepels voel je dat het weer strakker gedraaid wordt. Ze streelt je gezicht, gaat met een natte vinger over je lippen, streelt weer je gezicht en steekt ineens haar vinger in je mond. Je proeft iets heel lekkers en weet dat het haar sap is. Je wilt meer, veel meer! Je gevoel om klaar te komen zakt weg ... je wilt haar proeven, likken, ruiken. Voordat je er weer op bedacht bent gaat ze op je zitten en zegt dat je moet likken en wel zo dat ze gaat kreunen van genot. Graag voldoe je aan die wens.

Je lul klopt als een gek, je tepels zijn reuze gevoelig, je likt en voelt je geweldig. Ineens voel je veel nattigheid en het smaakt zoet. Voordat je erop bedacht bent haalt ze de blinddoek weg en kijkt ze je diep in de ogen. Ze ziet dat je geniet, dat je overstroomt van liefde, dat je alles wilt doen wat ze vraagt want je weet dat je dan alles krijgt wat ze jou wil geven.

Langzaam gaat ze van je af, ze doet een condoom over je lul, zakt er langzaam overheen. Ze buigt voorover en maakt je polsen los. Dan draait ze je tepelklemmen iets strakker aan en beveelt je haar tepels vast te pakken en te knijpen. Heel langzaam gaat ze op en neer. Steeds iets sneller gaat ze. Ze blijft je in je ogen kijken en je verdrinkt er bijna in.
Je voelt ineens de druk rond je ballen afgaan. Je had niet eens gezien dat ze haar hand naar achteren deed. Je voelt het punt van klaarkomen steeds dichterbij komen, maar je hebt nog steeds geen "ja" gekregen om je te laten gaan. Haar handen gaan richting je tepels en ook daar is de druk ineens vanaf.

Ondertussen voert ze het tempo steeds meer op. Ineens kan je niet meer en smeekt om klaar te mogen komen ... het is nog steeds een "nee".
En dan uit het niets zegt ze plots "ja" en laat je je gaan. Het gevoel is zo heftig dat je nu echt even zweeft. 

Ze gaat van je af, haalt het condoom eraf. Ze neemt je in haar armen en vanuit het niets stromen de tranen over je wangen.
Heel langzaam streelt ze je en laat je tot rust komen tot je weer terug bent uit je roes. Heel graag wil je in haar armen een poosje slapen, en dat mag.

Als je wakker wordt zie je haar lieve glimlach en wil je heel graag vertellen hoe het voor jou was en wat het met je gedaan heeft. Onder het genot van koffie praten jullie nog een poosje. Dan is het tijd om te douchen en naar huis te gaan.
Je hoopt zo dat het een vervolg krijgt. Dit smaakt naar meer!
Tot???

Corlia

De uitkijktoren

Er was je, via mail, verteld dat je ergens in het land naar een parkeerplaats moest komen. Daar aangekomen moest je de auto parkeren.
In het mailtje was je uitgelegd dat daar een bord stond met de route naar een uitkijktoren. Die route moest je lopen. Bij de uitkijktoren vond je de volgende hint.
Daar aangekomen zie je een tas hangen, met daarin een brief met aanwijzingen. In de zelfde tas zitten ook een blinddoek en handboeien. Je loopt helemaal naar boven zoals je in de brief wordt opgedragen. 
Tijdens het opgaan van de trappen zie je allerlei dingen die je niet thuis kan brengen en je voelt de opwinding je lichaam inkomen.
Boven zie je een stoel staan, je gaat erop zitten, doet de blinddoek voor en wacht af...

Heel langzaam hoor je iemand de trap opkomen. Je hoopt dat zij het is want je wilt haar zo graag gehoorzamen. Je denkt aan de dingen die je onderweg naar boven bent tegen gekomen en ineens schiet je te binnen dat je iets herkend hebt. Je hoopt zo dat ze dat mee brengt naar boven. Het is een wens van je.

Plots ruik je haar parfum en weet dat zij voor je staat. Praten mag je niet, en zij zegt niks. Je voelt dat ze je armen pakt en de handboeien omdoet terwijl je nog op de stoel zit. Ze beveelt je op te staan en heel snel trekt ze je broek naar beneden en meteen ook je slip. Voordat je erop bedacht bent voel je even een scherpe pijn rond je ballen, die overgaat in genot. Ze duwt je weer op de stoel, trekt je schoenen uit, je broek en je slip.

Je zit nu bijna helemaal naakt op de stoel en wat wil je graag dat ze je hemd losknoopt en de klemmen op je tepels zet. Maar vragen doe je het niet want je weet wat ze dan doet. Je hoort wat ritselen en ruikt de geur van rubber. 
Ze zal toch niet???
Ze beveelt je op te staan, wat best lastig is met je armen in de boeien. Je lul staat heel stijf en klopt een beetje. Ze beveelt je op de knieĆ«n te gaan zitten en begeleidt je daarin. Je voelt dat je op een verhoging komt te zitten. In je opwinding had je niet eens gezien dat die er stond.

Zachtjes streelt ze je over je billen. Heel langzaam gaat haar vinger richting je anus, ... streelt je daar, en je voelt dat ze een rubberen handschoen aan heeft. 
Daar kwam dus de geur vandaan!
Je voelt iets kouds vanaf je bilspleet naar je anus lopen. Met haar vinger vangt ze het op en voordat je je erop kan voorbereiden voel je de vinger in je anus gaan. Dat voelt zo lekker en is zo geil.

Heel langzaam gaat haar vinger heen en weer. Je hoopt op die dildo want dat is je ultieme wens.
Ze stopt haar tweede vinger erbij en gaat iets sneller heen en weer. Je kreunt een beetje want dit voelt zo lekker! Je voelt weer het koude vocht langs je bilspleet lopen en gelijk voel je haar vingers eruit gaan. Dan voel je wat anders tegen je anus aanzitten en plots voel je weer die scherpe pijn bij je ballen. Voordat je erop bedacht bent voel je iets diks je anus ingaan en dat gaat dieper dan de vingers van daarnet.

Heel langzaam neukt ze je in je anus en dat geeft een heerlijk genot. Zo heerlijk dat je graag wilt klaarkomen, maar dat mag pas als zij het beveelt. Steeds sneller gaat ze, steeds sneller haal je adem. Dan voel je de gehandschoende hand om je lul en wordt je afgetrokken.
Wat wil je nu graag klaarkomen want het zit heel hoog.
Ze gaat nu steeds sneller in je anus heen en weer, en heel hard trekt ze je af. En dan, het leek wel eindeloos te duren, beveelt ze je klaar te komen. Aan die wens voldoe je maar al te graag en je schreeuwt het nog net niet uit. 
Wat is dit heerlijk en wat voel je je geweldig!
De druk op je ballen is weg voordat je weer uit je roes bent. De dildo wordt langzaam uit je anus gehaald, en heel liefdevol maakt ze alles weer schoon. Ze maakt de handboeien los, helpt je overeind en zet je op de stoel.

In de brief stond dat je pas je blinddoek mocht afdoen als je hoort dat ze de laatste trede van de trap afgelopen is. Gehoorzaam als je bent, doe je dat, Je luistert goed en wacht totdat ze de laatste tree afgaat.
Nu weer helemaal ontspannen, doe je de blinddoek af en kleed je je aan. De spullen hoef je niet op te ruimen. Je loopt naar beneden, richting je auto. Diep in je hart verheug je je al op de volgende keer...

Corlia