• Home
  • Activiteiten
  • Blogs
  • Previews
  • Shop
  • Contact
  • FAQ
Twitter Facebook

Ze was drieëntwintig. Sinds zes maanden werkte ze in het laboratorium van het UMC. Ze had haar opleiding aan het HLO met succes afgerond. Ze was net niet cum laude afgestudeerd en daar baalde ze stiekem best van. Ze was een perfectioniste. Ze hield van details en van concrete dingen. Vandaar haar liefde voor haar vak. Ze vond het heerlijk dat staren door de microscoop. Ze kon zich er uren mee vermaken en zo compleet opgaan in zichzelf.

In de kelder van het ziekenhuis voerde ze onopvallend haar werkzaamheden uit. Ze was ook geen opvallende persoonlijkheid. Niet dat ze lelijk was want dat was ze niet. Ze was lang, slank, met prachtig roodbruin haar. Haar groene ogen waren verscholen achter een bril. Ze was vroeger wel eens gepest om haar rode haar en sindsdien erg onzeker over haar uiterlijk.

Ze liep dan ook altijd een beetje voorovergebogen, haar prachtige haar weggestopt in een knot. Ze droeg nooit hakken, ze vond zichzelf zo al lang genoeg en ze wilde niet opvallen. Op haar achttiende was ze op kamers gaan wonen in Utrecht. Ze had in haar studententijd wel eens een vriendje gehad maar het deed haar allemaal niet zoveel. Soms vroeg ze zichzelf wel eens af of ze seksloos was. Ze droomde er wel van. Verliefd worden. Een lange aantrekkelijke en dominante man aan haar zijde. Maar het was er nog niet van gekomen.

Tot ze tijdens een ochtend op haar werk in de kantine een arts-assistent zag lopen. Lang, donkerblonde krullen, brede schouders. Hij leek wel weggelopen uit de set van Greys Anatomy, één van haar favoriete series. Als ze daarnaar keek op haar studentenkamer - ze verdiende nog niet genoeg om een echt huis te kunnen betalen - dan kon ze zich helemaal voorstellen hoe het zou zijn. Een echte arts aan haar zij. Ze dacht dat dit voor haar nooit weggelegd zou zijn. Ze wilde hem leren kennen. In haar bed bedacht ze manieren waarop ze hem toevallig tegen het lijf zou kunnen lopen.

Wat ze zich niet realiseerde was dat hij haar al lang had gezien. Ze was hem maanden geleden al opgevallen toen ze op een mooie voorjaarsdag haar fiets in de fietsenstalling voor het personeel aan het stallen was. Hij had haar onopvallend bekeken, bewonderd. Hij wist meteen dat hij haar wilde hebben. Inmiddels was het eind juli en had hij eindelijk bedacht hoe hij haar zou benaderen. Hij had allerlei ideeën in zijn hoofd gekregen vanaf het moment dat hij haar voor het eerst zag en hij kreeg ze er niet meer uit.  Hij wist dat zijn ideeën een beetje uitzonderlijk waren. Hij wilde haar romantisch veroveren en tegelijkertijd wilde hij haar uit zijn handen laten eten. Hij wilde weten wat ze deed, waarvan ze genoot, hoe haar moeder eruit zag, wat haar vader deed voor de kost. Hij wilde ook weten waarom ze dat prachtige figuur niet liet zien. Hij kon zich voorstellen dat het moeilijk was. Er sexy uitzien in dat witte ziekenhuispak met zo´n plastic bril uit het lab. Hij wilde weten waarom ze zo onopvallend door het leven ging terwijl ze in zijn lijf en hoofd alle alarmbellen liet rinkelen.

En toen gebeurde het uiteindelijk toch spontaan. Hun ontmoeting. Hij had met spoed uitslagen nodig uit het lab en belde chagrijnig en ongeduldig naar beneden. Haar baas stuurde haar naar boven om de uitslagen te gaan brengen en door te spreken. Ze nam, in zichzelf mopperend, de lift naar boven en hij liep ongeduldig  op en neer in de gang. Toen ze de lift uitstapte zag ze hem staan en haar hart sloeg een beetje over. Hij zag haar ook en al zijn ongeduld verdween als sneeuw voor de zon.

"Je wacht op de uitslag." Het was geen vraag maar een constatering.

"Ja, sorry voor mijn ongeduld. Het had nogal haast."

Hij keek er verontschuldigend bij en lachte voorzichtig.

"Zal ik het goedmaken met je? Vanavond een drankje op het Neude?"

En zo was het begonnen. Het weer was mooi en zij waren dat ook. Samen. Hij liet haar voelen dat ze mooi was. Dat ze zichzelf mocht laten zien. Ze ging rechter lopen, toonde meer decolleté,  haar haar droeg ze los. Haar huisgenoten merkten het verschil op. Het ging langzaam maar stapje voor stapje werd ze zelfzekerder. De eerste keer dat ze seks hadden was bijzonder. Ze had zeker wel ervaring maar dit had ze nog nooit meegemaakt. De vonken sprongen er vanaf, maar het was meer. Hij raakte haar aan maar niet zachtzinnig. Hij streelde en kuste haar tepels om er daarna hard in te knijpen. Hij fluisterde in haar oor dat hij haar wilde hebben. Dat hij wilde dat ze van hem zou zijn. Hij was haar leraar en ze was een gretige leerlinge.

Hij was voor haar gevallen. Haar onschuld en tegelijkertijd haar geilheid. Hij had het naar boven gekregen en vond het geweldig om haar ze zien genieten. Ze gaf zich aan hem over. Hij begon voorzichtig. Wist dat hij niet meteen al zijn fantasieën op haar los moest laten.

Intussen waren ze een paar maanden samen en was het bijna kerst. Hij wilde haar voorstellen aan zijn familie. Ze was nerveus, wilde een goede indruk maken op zijn familie. Hij was belangrijk voor haar en ze wilde dat ze bij elkaar bleven. Hij voelde haar nervositeit aan. Vroeg haar of hij haar kon helpen. Met het uitkiezen van haar outfit, haar make-up, haar kapsel. Ze nam zijn aanbod met beide handen aan en zo bepaalde hij hoe ze eruit zag op eerste kerstdag. Ze hadden het samen gekocht. Ze waren samen gaan winkelen op Hoog Catharijne. Het was druk maar hij hield haar stevig vast. Met zachte hand had hij haar een lingeriewinkel in geleid. Ze had zichzelf in de door hem uitgezochte lingerie geshowd. Het zwarte kant stond prachtig bij haar blanke huid en de kousen maakten het plaatje af. Hij vond haar schitterend. Hij wilde met haar pronken. Ze zochten een paar mooie pumps uit en een eenvoudig maar chique rood jurkje. Ze voelde zich een stuk zelfzekerder en toen hij haar op kerstochtend wakker kuste, voelde ze zichzelf de mooiste van de wereld.

Ze aten samen hun ontbijt waarna ze zich ging douchen. Toen ze in zijn slaapkamer terugkeerde om zich aan te kleden keek hij naar haar.

"Laat je slipje maar uit. Ik wil dat je vandaag sliploos meegaat naar mijn ouders."

Hij peilde haar reactie. Hij wilde het heel graag maar wist niet hoe ze zou reageren. Ze aarzelde echter niet. Ze wist dat hij haar seksuele grenzen wilde leren ontdekken en ze stond ervoor open. Ze had erover gedroomd, gefantaseerd dat hij verder zou gaan. Ze trok haar kousen aan, haar bh, haar jurkje. Maar niet haar slipje. Stilzwijgend gaf ze hem toestemming om verder te gaan. Ze vertrokken met de auto, ze was geil, opgewonden en nerveus om zijn ouders te ontmoeten. Ze wist dat zijn ouders geld hadden terwijl ze zelf uit een heel gewoon gezin kwam. Jaren zestig-rijtjeshuis. Niets bijzonders. Zijn vader en moeder waren echter allebei arts. Hij wist haar op haar gemak te stellen. Vertelde haar dat ze mooi was.

Hij dwong haar haar benen te openen in de auto. Zei haar zichzelf te vingeren, zichzelf te laten klaarkomen, terwijl hij het stuur vasthield, zijn ogen op de weg gericht. Ze kreunde naast hem. Liet zichzelf gaan. Ze was nat en maakte een vlek in de bekleding van zijn autostoel. Met de in haar oor gefluisterde belofte dat hij haar zou neuken in het huis van zijn ouders op deze eerste kerstdag, stapten ze uit de auto. Binnen zag ze de lampjes van de kerstboom al branden. Ze voelde zijn hand in haar nek terwijl ze samen naar de voordeur liepen. Ze was er klaar voor. Voor kerst. Voor hem. Voor overgave.

Met dank aan @subinthecity80 voor dit mooie verhaal!